Home Cyklistický oddiel
Preteky
Vlkolínsky drapák - 17. august 2013 PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 17.8.2013 sa konala časovka MTB jednotlivcov Vlkolínsky drapák. Štart tohto preteku bol z parkoviska pri motoreste Vlčí dvor. Preteku sa zúčastnilo celkovo 28 pretekárov a jeden z nich bol aj náš jazdec Matej Ulík. Trať síce nebola tentokrát dlhá, ale zato bol tam jeden strmý skalnatý úsek, ktorý bol problém zdolať.
Čítať celý článok...
 
Ukončenie Slovenského pohára v MTB Cross Country PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 11. augusta 2013 sa konal posledný pretek v horskej cyklistike zo seriálu Slovenského poháru MTB Cross Country, ktorý bol vo Svite. Pred týmto pretekom sa uskutočnilo aj sústredenie slovenskej reprezentácie pred majstrovstvami Európy, do ktorej spadá aj náš pretekár Matej Ulík. Preteky vo Svite boli akousi čerešničkou na torte Slovenského pohára a tak usporiadatelia sa posnažili a pretek pripravili na vysokej úrovni.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v horskej cyklistike PDF Tlačiť E-mail
Tento víkend (21. júla 2013) boli Košice dejiskom Majstrovstiev Slovenska MTB XCO – horskej cyklistike. Po pravidelnom a náročnom tréningu sa podarilo nášmu pretekárovi z cyklistického oddielu pri OŠK TATRAN, Matejovi Ulíkovi, dosiahnuť vytúžený majstrovský titul a tak sa stal pre rok 2013 v kategórii kadet majstrom SLOVENSKA.
Čítať celý článok...
 
Štvrté kolo v cyklistike o Slovenský pohár PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 13.7.2013 pokračovali preteky v cyklistike o Slovenský pohár a to vo Valči pri Martine. Aj tohto kola sa zúčastnil náš pretekár z cyklistického oddielu pri OŠK TATRAN Matej Ulík a to v kategórii Kadet, kde opäť v tvrdej konkurencii obsadil pekné štvrté miesto.
Čítať celý článok...
 
Cyklistický víkend PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 29.6.2013 sa v Dohňanoch pri Púchove konali v poradí už tretie cyklistické preteky Slovenského pohára v cyklistike. Aj tentokrát sa pretekov zúčastnil náš cyklistický oddiel pri OŠK TATRAN, za ktorý jazdí Matej Ulík.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu111213DopreduKoniec»

Stránka 12 z 13