Home Cyklistický oddiel
Preteky
Cyklistika v roku 2020 PDF Tlačiť E-mail
 
Tento rok určitým životným odvetviam nebolo moc dopriate plnohodnotné fungovanie, medzi ne patrí určite aj šport. Napriek všetkým prekážkam a obmedzeniam z dôvodu pandémie sa odvetviu cyklistika podarilo uskutočniť série pretekov SP, či už v horskej cyklistike MTB alebo cyklokrose. Po jarnom výpadku prvých kôl SP v MTB sa po uvoľnení opatrení spustila séria pretekov horskej cyklistiky, na ktorých nechýbali aj naši pretekári
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá SR v cyklokrose 2018 PDF Tlačiť E-mail
 
Prvú decembrovú nedeľu sa v Banskej Bystrici konali Majstrovstvá SR v cyklokrose, ktoré boli zároveň aj vrcholom cyklokrosovej sezóny. Na ťažkej zamrznutej trati a pri mrznúcom daždi si naši pretekári dobre počínali, kde náš odchovanec Matej Ulík sa stal Majstrom Slovenska v kategórii Muži U23 a v celkovej kategórii Muži ELIT sa stal vicemajstrom Slovenska a to len so stratou ani nie jednej sekundy.
Čítať celý článok...
 
Novembrové úspechy v cyklokrose PDF Tlačiť E-mail
 
Hneď na začiatku novembra sa konali Majstrovstvá Európy v cyklokrose, ktoré sa tento rok konali v Tábore. Organizátori tentokrát pripravili ME pre elitné kategórie a zároveň aj pre pretekárov kategórie Master. Náš pretekár Matej Ulík si v tvrdej konkurencii dobre počínal a cieľom prešiel na peknom 28. mieste.
Čítať celý článok...
 
Ružomberské schody 2017 PDF Tlačiť E-mail
Druhá septembrová nedeľa v Ružomberku už po siedmykrát patrila netradičnému cyklo podujatiu Ružomberské schody. Cyklisti z celého Slovenska si prišli na toto podujatie zmerať sily a zručnosť na bicykloch. Podujatie malo štyri preteky a to: detské preteky na malom okruhu, ŠORTREK na 500m okruhu, verejný pretek bez schodov pre dospelých no a hlavný pretek bol Ružomberské schody.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá SR v Cross-country, Matej Ulík vicemajster PDF Tlačiť E-mail
Tento rok sa konali Majstrovstvá Slovenska v MTB cross-country v lyžiarskom stredisku Šachtičky pri Banskej Bystrici. Matej sa na tieto majstrovstvá poctivo pripravoval, aby dosiahol čo najlepší výsledok a tak bol nominovaný na Majstrovstvá Európy, ktoré sa tento rok konajú v Taliansku.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 1 z 13