Home Futbalový oddiel Akcie futbalového oddielu
Akcie futbalového oddielu
Turnaj o pohar starostov 2017 - fotogaléria PDF Tlačiť E-mail
Podujatie, ktoré má konštantných účastníkov, rotuje po ich ihriskách. V sobotu 8. júla zavítal celý kolotoč do Liptovskej Osady. „Bola to vydarená akcia. Hoci nám aj zapršalo, celkove počasie turnaju žičilo. Okolo dvesto ľudí i s hráčmi sa vystriedalo na našom ihrisku,“ skonštatoval predseda OŠK Liptovská Osada Jaroslav Ulík.

Čítať celý článok...
 
Futbalový turnaj L Osada – Pusté Sady 2016 PDF Tlačiť E-mail
 
Družobný deň medzi obcou Liptovská Osada a obcou Pusté Sady o „Putovný pohár“ sa uskutočnil v tomto roku na futbalovom ihrisku v obci Liptovská Osada 23.7. 2016. Je to od roku 2004 už jeho 13. ročník. Futbalisti spriatelených obcí odohrali 2 futbalové zápasy. Prvý zápas odohrali matadori s výsledkom 2:3 pre Pusté Sady.
Čítať celý článok...
 
Futbal – Osada Cup 2015 – halový turnaj vo futbale PDF Tlačiť E-mail
 
Na Štefana si naši futbalisti už po štvrtý krát usporiadali halový futbalový turnaj Osada Cup 2015. Do turnaja sa zapojilo päť družstiev Turnaj trval až do večerných hodín a prvé miesto si nakoniec vybojoval tím Pivkári. Akcia bola dobre zorganizovaná a tak veríme, že aj v roku 2016 sa naši futbalisti stretnú na tomto turnaji a zmerajú si sily. 
Čítať celý článok...
 
Cyrilometodejský futbalový turnaj o pohár starostu – premiera nášho žiackeho mužstva PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu sa konal futbalový turnaj o pohár starostu, ktorý sa pravidelne robí medzi štyrmi susediacimi obcami a to L Osadou, L Lúžnou, L Revúcami a B Potokom Tento rok zorganizovanie turnaja pripadlo na obec Liptovské Revúce a tak v sobotu v dopoludňajších hodinách naše mužstvo dospelých odcestovalo do L Revúc, aby zabojovali o pohár starostu L Revúc.
Čítať celý článok...
 
Turnaj v halovom futbale Osada Cup 2014 PDF Tlačiť E-mail
Počas vianočných sviatkov sa konal už po tretí krát halový futbalový turnaj Osada Cup 2014, ktorý si zorganizovali naši futbalisti. Do turnaja sa prihlásilo celkovo šesť mužstiev a tak bolo postarané o celodenné súboje mužstiev medzi sebou. Chlapci si svoje mužstvá pomenovali nasledovne: Horúce strely, Stričikovci, Biely balet, Kajšmentke, Osadskí diabli a Pivkári.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12DopreduKoniec»

Stránka 1 z 2