Home Stolnotenisový oddiel Akcie stolnotenisového oddielu
Akcie stolnotenisového oddielu
Veľkonočný turnaj - 3. ročník PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 30. marca 2013 sa uskutočnil tretí ročník Veľkonočného turnaja v stolnom tenise, ktorý bol v telocvični základnej školy. Aj keď počasie moc nepripomínalo jar, ale skôr začiatok zimy, nič to neubralo na dobrej športovej nálade všetkých zúčastnených tohto, už dlhoročne organizovaného turnaja.
Čítať celý článok...
 
Veľkonočný turnaj - 2. ročník PDF Tlačiť E-mail
 
Veľká noc sa už po dlhé roky v našej obci spája so športovou aktivitou v podaní stolného tenisu a tak nebolo inak ani tento rok. Dňa 7.4.2012 sa konal Veľkonočný turnaj datovaný ako druhý ročník, ktorý sa uskutočnil v telocvični Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade.

Čítať celý článok...
 
Veľkonočný turnaj - 1. ročník PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 23. 4. 2011 usporiadal stolnotenisový oddiel pri OŠK Liptovská Osada Veľkonočný turnaj v stolnom tenise. Turnaj sa uskutočnil v telocvični Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade. Po dvojročnej prestávke si tak znovu záujemcovia o stolný tenis zmerali sily. Tento turnaj má v našej obci už dlhoročnú tradíciu.

Čítať celý článok...
 
Veľkonočný turnaj - 0. ročník PDF Tlačiť E-mail
 
V dňoch 10. - 11. 4. 2009 usporiadal Obecný športový klub Liptovská Osada Veľkonočný stolnotenisový turnaj, ktorý sa konal v telocvični Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade. Do turnaja sa prihlásilo celkom 23 súťažiacich, ktorí súťažili v 4 kategóriách. A to kategórie: žiaci, dorast, muži do 40 rokov, muži nad 40 rokov.

Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12DopreduKoniec»

Stránka 2 z 2