Home Cyklistický oddiel
Preteky
Úspechy na svetovej úrovni PDF Tlačiť E-mail
 
Pred dvoma týždňami vyštartovala slovenská reprezentácia v cyklokrose, medzi ktorou je aj náš Matej Ulík, dobýjať víťazstvá na svetovej úrovni. Začalo to v Belgicku, kde sa síce moc Matejovi nedarilo, za pretek musel ísť trikrát do depa z dôvodu poruchy bicykla, ale aj napriek tomu pretek dojazdil a skončil na 38. mieste.
Čítať celý článok...
 
Prvenstvo v Podbrezovej PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 10.11.2013 sa v Podbrezovej konalo 8. kolo Slovenského pohára v cyklokrose. Po pretekoch celosvetovej účasti a Majstrovstiev Európy, kde si Matej Ulík veľmi dobre počínal (35. Miesto Tábor Svetový pohár a Majstrovstvá Európy pekné 29. Miesto), si na Slovensku opäť vybojoval prvenstvo a tak sa znovu drží na prvom mieste v celkovom hodnotení Slovenského pohára.
Čítať celý článok...
 
6. kolo Slovenského pohára v cyklokrose PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 19.10.2013 sa v Rakovej pri Čadci konalo šieste kolo  Slovenského pohára v cyklokrose. Tento jesenný seriál pretekov sa koná od septembra až do polovičky decembra a tak každý víkend sa bojuje o cenné trofeje. Matej Ulík po minulom víkende, kedy v Levoči obsadil tretie miesto a vo Svite druhé miesto, tento krát v Rakovej pri Čadci to už bolo jednoznačné prvenstvo a tak stál na najvyššom stupni víťazov.
Čítať celý článok...
 
Časovka - Smrekovica 2013 PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 15.9.2013 sa konal už šiesty ročník pretekov časovka na Smrekovicu. Preteku sa tento rok celkovo zúčastnilo 74 pretekárov. Pretek bol dobre pripravený a po sobotňajšom nepriaznivom počasí sa aj toto umúdrilo a tak pretekári si zmerali sily a zdolali 820 m prevýšenie na 8 km za doprovodu ešte slnečného počasia.
Čítať celý článok...
 
Dve prvenstvá z cyklistických pretekov v Selciach pri Banskej Bystrici PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 7. septembra 2013 sa v Selciach pri Banskej Bystrici, uskutočnil 13. ročník cyklomaratónu Merida Zelená stopa SNP, ktorý organizuje OZ Biela stopa SNP v spolupráci s mestom Banská Bystrica, obcami Selce, Priechod, Baláže a BBHS 1999.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu111213DopreduKoniec»

Stránka 11 z 13