Home Cyklistický oddiel
Preteky
Bikefest Kalnica – dve pódiové umiestnenia PDF Tlačiť E-mail
 
Kalnica je každoročne dejiskom najväčšieho BikeFestu, kde počas troch dní prebieha 11 súťažných cyklistických disciplín. Počas týchto troch dní sa tu vystrieda množstvo pretekárov.
Čítať celý článok...
 
Cyklistická sobota 29. apríl 2017 PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu sa konali v Liptovskej Lúžnej preteky MTB Nízkotatranská tour-časovka do vrchu. Tohto preteku sa zúčastnili aj naši pretekári a boli úspešní. V kategórii Kadeti sa na druhom mieste umiestnil Lukáš Panáček a kategóriu Máster vyhral Jaroslav Ulík.
Čítať celý článok...
 
Turčianske Teplice - SP MTB Cross Country PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu sa konali prvé preteky Slovenského pohára v Cross Country /horská cyklistika/ v Turčianskych Tepliciach. Náš pretekár Matej Ulík, ktorý sa samozrejme týchto pretekov zúčastnil, zabojoval a hneď prvý pretek mu vyšiel a postavil sa na stupienok najvyšší 1. miesto.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose 2016 – Matej Ulík vicemajster PDF Tlačiť E-mail
 
V decembri sa pravidelne konajú Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose a tak nebolo tomu ináč ani tento rok. Keďže december je už riadne chladný mesiac aj tento majstrák sa konal síce pri peknom slnečnom počasí, ale riadne mrazivom a tak terén trate bol ozaj poriadne náročný.
Čítať celý článok...
 
Úspechy v cyklokrose - dve tretie miesta PDF Tlačiť E-mail
 
Slovenská cyklokrosová reprezentácia v piatok 11.11.2016 vycestovala na cyklokrosové preteky do susedného Česka kde sa konali počas víkendu dva preteky a to v sobotu najprv TOI TOI CUP, ktorý bol zaradený do medzinárodnej C2 kde náš pretekár Matej Ulík obsadil 14. miesto v kategórii muži ELITE a U23.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 2 z 13