Home Cyklistický oddiel
Preteky
Ružomberské schody 2014 PDF Tlačiť E-mail
V nedeľu 15. 6. 2014 už po štvrtýkrát sa konali adrenalínové cyklistické preteky Ružomberské schody. Aj keď sa týchto pretekov nezúčastňuje veľa pretekárov, z dôvodu náročnosti trate, hlavne zjazdu dole schodmi, čo dáva týmto pretekom jedinečnosť na Slovensku, bolo sa na čo pozerať.
Čítať celý článok...
 
Druhé kolo Slovenského pohára v horskej cyklistike PDF Tlačiť E-mail
V nedeľu 3.5.2014 bolo druhé kolo Slovenského pohára v Croos Country, ktoré bolo v Dvorníkoch pri Seredi. Trať bola ťažká, veľmi technická a tak boli kladené aj vysoké nároky na jej zvládnutie. Náš pretekár Matej Ulík ju však s prehľadom zdolal a v tvrdej konkurencii obsadil pekné druhé miesto za pretekárom z  Poľska.           

Čítať celý článok...
 
Prvé kolo Slovenského pohára v horskej cyklistike Croos Country PDF Tlačiť E-mail
 
Turčianske Teplice boli dejiskom prvého kola Slovenského pohára v Croos Country, ktoré sa uskutočnilo v nedeľu 13.4.2014. Preteku sa zúčastnili aj naši pretekári z cyklistického oddielu pri OŠK TATRAN. Matej Ulík obsadil pekné 5. miesto v tvrdej medzinárodnej konkurencii v  kategórii Juniorov.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá sveta v cyklokrose Holandsko PDF Tlačiť E-mail
 
Prvú februárovú sobotu a nedeľu sa konali v holandskom Hogerheide Majstrovstvá sveta v cyklokrose, na ktoré bol nominovaný aj náš pretekár z cyklistického oddielu OŠK Tatran Matej Ulík, ktorý reprezentoval Slovenskú republiku. V tvrdej svetovej konkurencii, kde sa zišla celá svetová špička náš Matej obsadil pekné 37 miesto v kategórii juniori.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose PDF Tlačiť E-mail
 

V nedeľu 15.12.2013 sa v Bánovciach nad Bebravou konali Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose a zároveň bol ukončený aj Slovenský pohár v tejto disciplíne. Tak ako sme písali v predchádzajúcom článku, že budeme v očakávaní ako dopadnú tieto preteky pre Mateja Ulíka, výsledok je tu a to krásne 2. miesto v tvrdej konkurencii a tak Matej potvrdil svoj talent a tiež zúročil svoju poctivú prípravu na každý jeden pretek. 

Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 10 z 13