Home Cyklistický oddiel
Preteky
Majstrovstvá Európy a Slovenský pohár v cyklokrose PDF Tlačiť E-mail
V sobotu sa konali v Nemecku ME v cyklokrose, ktorých sa zúčastnil aj náš pretekár Matej Ulík a v tvrdej konkurencii cyklokrosárov z celej Európy obsadil pekné 27 miesto. Cez noc sa celá slovenská reprezentácia presunula na Slovensko, aby mohli absolvovať pretek v Slovenskom pohári, ktorý sa konal na Hrabove pri Ružomberku.
Čítať celý článok...
 
Cyklokrosový víkend a dve víťazstvá (25.- 26.10.2014) PDF Tlačiť E-mail
Cez víkend pokračoval seriál pretekov v Slovenskom pohári cyklokrosu. Sobotňajší pretek sa konal v Levoči, a  nedeľňajší v Poprade. Aj keď bolo ráno dosť mrazivé počasie, po rozplynutí hmly sa ukázali pekné dni a tak si pretekári prišli na svoje. Náš pretekár Matej Ulík mal opäť dobrú výkonnostnú formu a tak v Levoči a rovnako aj v Poprade sa umiestnil na prvom mieste
Čítať celý článok...
 
Cyklokros – piate kolo SP a 1. miesto PDF Tlačiť E-mail
V sobotu bola Raková pri Čadci dejiskom piateho kola Slovenského pohára v cyklokrose, na ktorom zas náš pretekár Matej Ulík potvrdil svoje kvality. Aj keď trať bola dosť blatistá po celonočnom daždi, Matej sa od samého začiatku držal na prvom mieste, no prišiel čas keď pre ulomený špic na kolese musel meniť bicykel....
Čítať celý článok...
 
Cyklokros – Udiča PDF Tlačiť E-mail
 
Cez víkend sa v Udiči pri Púchove konali cyklokrosové preteky UCI C2 a Slovenský pohár. Náš pretekár Matej Ulík opäť nesklamal a vybojoval dve pekné umiestnenia. V sobotu skončil na druhom mieste v kategórii juniorov, no v nedeľu už prešiel cieľom ako prvý a tak opäť potvrdil svoju dobrú výkonnosť, ktorá je výsledkom poctivých tréningov.
Čítať celý článok...
 
Cyklokros – začiatok sezóny a prvé umiestnenia PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 28.9.2014 sa v Bánovciach nad Bebravou konalo prvé kolo Slovenského pohára v cyklokrose. Aj keď náš pretekár z OŠK Tatran Matej Ulík už zahájil cyklokrosovú sezónu minulý víkend vo švajčiarskom Bádene, kde obsadil pekné 5. miesto a túto sobotu exceloval zas na Českom pohári kde obsadil 2. miesto, na Slovensku ho delilo od víťazstva len štrnásť sekúnd a tak sa musel uspokojiť tiež s druhým miestom.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 8 z 13