Home Cyklistický oddiel
Preteky
Vrchol cyklokrosovej sezóny - Majstrovstvá sveta v Tábore PDF Tlačiť E-mail
Tento víkend sa konali Majstrovstvá sveta v cyklokrose, ktoré boli vrcholom cyklokrosovej sezóny 2014/2015. Majstrovstiev sveta sa zúčastnil aj náš pretekár z OŠK TATRAN Matej Ulík, ktorý bol nominovaný ako pretekár slovenskej reprezentácie. Na náročnej zamrznuto-blatistej trati si vybojoval pekné 22. miesto zo 75 účastníkov.
Čítať celý článok...
 
Vyhlásenie najlepšieho cyklistu a talent roka 2014 „Zlatý pedál“ a úspechy v Belgicku na svetovej úrovni PDF Tlačiť E-mail
V nedeľu na obed sa Matej Ulík vrátil zo série pretekov v Belgicku kde zožal pekné úspechy a večer si bol v Bratislave prebrať ocenenie „TALENT ROKA“ 2014 na galaprograme „Zlatý pedál„. Matej bol ocenený ako talent roka 2014 v cyklistike, kde bol nominovaný na základe skvelých úspechov dosiahnutých v horskej cyklistike a cyklokrose.
Čítať celý článok...
 
Cyklokros – víťaz Slovenského pohára a druhé miesto na Majstrovstvách Slovenska PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 13.12.2014 sa v Trnave konalo posledné kolo Slovenského pohára a boli to zároveň aj Majstrovstvá Slovenska. Náš pretekár Matej Ulík sa po 9 víťazstvách a 4 druhých miestach stal víťazom Slovenského pohára v cyklokrose pre rok 2014. Na MS skončil na 2. mieste,
Čítať celý článok...
 
Cyklokros – šnúra víťazstiev doma aj v zahraničí (štyri prvé miesta) PDF Tlačiť E-mail
Počas minulého a tohto víkendu bolo meno Matej Ulík a klub OŠK TATRAN Liptovská Osada spomenuté veľakrát, či už moderátormi pretekov, v rôznych článkoch, ale aj v televízii a to z jednoduchého dôvodu, Matej bral jedno víťazstvo za druhým. Začalo to minulú sobotu v Podbrezovej na Slovenskom pohári kde jednoznačne zvíťazil formou štart - cieľ.
Čítať celý článok...
 
Cyklokros - siedme víťazstvo PDF Tlačiť E-mail
Stará Ľubovňa a Košice boli dejiskom 10. a 11. kola Slovenského pohára v cyklokrose. V sobotu si náš pretekár Matej Ulík v Starej Ľubovni pripísal ďalšie víťazstvo v sérii pretekov SP v cyklokrose (celkovo siedme), čo mu zabezpečilo aj momentálne vedenie v tabuľke celej série pretekov aj keď v nedeľu to v Košiciach vydalo len na druhé miesto.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 7 z 13