Home Cyklistický oddiel
Preteky
Matej Ulík celkový víťaz Slovenského pohára v Cross Country /horská cyklistika/ PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 26.9.2015 sa v Udiči konalo posledné finálové kolo SP v MTB XCO horská cyklistika, kde náš pretekár Matej Ulík bol opäť úspešný a dvakrát sa postavil na stupienok najvyšší. Najprv vybojoval prvenstvo v poslednom finálovom preteku, kde s prehľadom na náročnom blatistom teréne zvíťazil a tak si absolútne spečatil celkové víťazstvo celého seriálu Slovenského pohára v Cross Country.
Čítať celý článok...
 
Týždeň regionálnej cyklistiky - Smrekovica a ružomberské schody PDF Tlačiť E-mail
 

Matej Ulík 2. miesto na Smrekovici a celkový víťaz ružomberských schodov.

Už po ôsmy krát sa stretli nadšenci cyklistickej časovky PODSUCHÁ - SMREKOVICA, ktorá sa koná pravidelne 15 septembra. Tento rok sa celkovo postavilo na štart 87 pretekárov, aby si zmerali svoju fyzickú zdatnosť a pokúsili sa pokoriť traťový rekord z vlaňajška, ktorý bol 30:17,9 min.
Čítať celý článok...
 
Cross Country – Hrabovo a Chorvátsko PDF Tlačiť E-mail
 
Minulú nedeľu sa na Hrabove pri Ružomberku konalo 10. kolo SP MTB v horskej cyklistike, kde náš pretekár Matej Ulík vybojoval druhé miesto za pretekárom z Česka. Túto sobotu vycestovala naša slovenská reprezentácia v ktorej je aj náš Matej na preteky do Chorvátska, aby v nedeľu si mohli zmerať sily na pretekoch C1 s medzinárodnou účasťou, kde naši pretekári dobre zabojovali a Matejovi sa podarilo vybojovať prvé miesto v kategórii juniorov.
Čítať celý článok...
 
Víkend víťazstiev PDF Tlačiť E-mail
Po ME, ktoré sa konali v Taliansku, kde náš cyklista Matej Ulík v európskej konkurencii vybojoval 35.priečku s čím nie je moc spokojný aj keď to bolo najlepšie umiestnenie zo slovenskej juniorskej reprezentácie, tento víkend na slovenskej pôde vybojoval dve prvé miesta. V sobotu vyhral časovku na Kubínsku Hoľu, kde bol aj absolútny víťaz.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá SR v horskej cyklistike – Dohňany PDF Tlačiť E-mail
 
Túto nedeľu sa konali Majstrovstvá Slovenska v Cross Country /horská cyklistika/, ktoré sprevádzalo extrémne teplé počasie. Náš pretekár Matej Ulík počas preteku sa tri kolá držal na prvom mieste no v poslednom kole prišla teplotná kríza /prehriatie organizmu/ a nakoniec to bolo len 3. miesto.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 5 z 13