Home Cyklistický oddiel
Preteky
Cyklistické preteky v Liptovskej Lúžnej PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 18.6.2016 sa konali cyklistické preteky Nízkotatranská MTB Tour 2016. Na týchto pretekoch sa zúčastnili 4 pretekári z OŠK Tatran a všetci sa umiestnili na pódiových miestach. Matej Ulík skončil na 1.mieste na trati 47km a nemal tam žiadneho konkurenta, čo sa aj očakávalo.
Čítať celý článok...
 
Zahájenie sezóny v horskej cyklistike SP-Turčianske Teplice PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 17. apríla 2016 bol zahájený Slovenský pohár v Cross Country, ktorý sa konal v Turčianskych Tepliciach. Na to, že to bol prvý pretek v tejto sezóne a náš pretekár Matej Ulík aj v tejto cyklistickej disciplíne štartoval po prvýkrát medzi mužmi, urobil perfektný výsledok, keď skončil celkovo na 4. mieste a pred ním boli len poľskí cyklisti a tak Matej bol najlepší zo všetkých Slovákov.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose – Košice PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 5.12.2015 sa v Košiciach konali Majstrovstvá Slovenska v cyklokrose, na ktorých sa zúčastnili aj naši pretekári z oddielu OŠK Tatran. Matej Ulík ako sme už písali, bol jeden z adeptov na pódiové umiestnenie, čo sa nakoniec aj potvrdilo.
Čítať celý článok...
 
SP v cyklokrose - Trnava – Horná Krupá PDF Tlačiť E-mail
 
Tento víkend sa konalo 9. a 10. kolo SP v cyklokrose, ktorého sa zúčastnili aj naši cyklisti z OŠK Tatran L. Osada. V sobotu sa nášmu Matejovi Ulíkovi podarilo vybojovať pekné 4. miesto medzi slovenskou špičkou, no v nedeľu v Trnave to už bol bronz, kde Matej na poriadne blatistej trati ukázal svoje kvality a ako on vraví, cítil sa ako ryba vo vode.
Čítať celý článok...
 
Majstrovstvá Európy v cyklokrose v holandskom Huijbergene PDF Tlačiť E-mail
V sobotu sa konali ME v cyklokrose, kde sa nominoval aj náš pretekár Matej Ulík a to po prvýkrát v kategórii Muži U 23. Zastúpenie zo Slovenska bolo: Ondrej Glajza, Šimon Vozár a náš Matej. Konkurencia bola ozaj silná, keďže špička je z Holandska a Belgicka, ktorí sú naučení jazdiť na pieskovom povrchu, čo časť trate bola aj taká, keďže sa preteky konali v Holandsku.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 4 z 13