Home Cyklistický oddiel
Preteky
Zelená stopa a Ružomberské schody PDF Tlačiť E-mail
Vo štvrtok sa konal ďalší ročník maratónu Merida-Zelená stopa. Pretekov sa zúčastnil aj náš pretekár Matej Ulík, ktorý s prehľadom tieto preteky vyhral a tak si opäť do svojich výsledkov pripísal ďalšie absolútne víťazstvo. V nedeľu sa zas konali už po šiesty krát preteky Ružomberské schody, na ktoré sa Matej Ulík každý rok pripravuje.
Čítať celý článok...
 
Kubínska hoľa 2016 PDF Tlačiť E-mail
Upršaná sobota 6.8.2016 neodradila pretekárov, aby si prišli už po tretí krát zmerať sily v časovke na Kubínsku Hoľu. Tento rok sa na preteky prihlásilo najviac pretekárov a to celkovo 108 a tak konkurencia bola veľká. Náš Matej už po dva roky tu dosiahol najrýchlejší čas a nebolo tomu ináč ani tento rok.
Čítať celý článok...
 
Vlkolínsky drapák 2016 a MS SR v horskej cyklistike PDF Tlačiť E-mail
 
V nedeľu 24.7.2016 sa uskutočnil už štvrtý ročník pretekov na horských bicykloch Vlkolínsky drapák, ktorý je známy ako extrémny výšľap z Vlkolínca na Malinô Brdo. Na štart sa postavil náš pretekár Matej Ulík, ktorý po minulotýždňových MS v Cross Country, kde skončil celkovo medzi mužmi na 4. mieste
Čítať celý článok...
 
Prvé miesto medzi mužmi PDF Tlačiť E-mail
V nedeľu 3.7.2016 sa konalo ďalšie kolo SP v horskej cyklistike. Slovenská reprezentácia rovno z Majstrovstiev sveta zamierila na preteky Slovenského pohára v Cross Country, ktoré sa konali v Smoleniciach. Po sobotňajších pretekoch na MS, ktoré boli technicky aj fyzicky maximálne náročné Matej Ulík sa postavil na štartovné pole Slovenského pohára, aby si zmeral sily s tými najlepšími mužmi.
Čítať celý článok...
 
Slovenský pohár V Cross Country – Dohňany PDF Tlačiť E-mail
 
Po sobotňajších pretekoch v L. Lúžnej sme sa v nedeľu presunuli trochu južnejšie a to do Dohnian, kde sa konalo štvrté kolo Slovenského pohár v horskej cyklistike. Po kratšej prestávke z dôvodu zranenia na Svetovom pohári v Nemecku sa Matej Ulík postavil opäť na štartovné pole, aby si zmeral sily s najlepšími pretekármi, či už zo Slovenska, ale aj Česka, Maďarska a Poľska.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345678910DopreduKoniec»

Stránka 3 z 13