Home Futbalový oddiel Akcie futbalového oddielu
Akcie futbalového oddielu
Družobný futbalový turnaj Liptovská Osada – Pusté Sady PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 19. júna 2014 sa už po jedenásty krát konal družobný futbalový turnaj medzi obcami Liptovská Osada a Pusté Sady. Fanúšikovia futbalu si prišli na svoje pri povzbudzovaní svojich mužstiev. Aj keď tentokrát to našim futbalistom nevyšlo, zápasy boli zaujímavé a boli plné prekvapení, či už v tom že dvakrát sa nepodarilo premeniť jedenástku alebo niektorých pekných priamych striel na bránku.
Čítať celý článok...
 
CYRILO-METODEJSKÝ TURNAJ VO FUTBALE PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 13.7.2013 sa uskutočnil futbalový turnaj, ktorý už má dlhoročnú tradíciu. Tento rok pripadla organizácia tohto turnaja na našu obec a tak spoločnými silami v spolupráci obec a OŠK sa tento turnaj aj zorganizoval. Účastníkmi turnaja boli obce Biely Potok, Liptovská Lúžna, Liptovské Revúce a Liptovská Osada.
Čítať celý článok...
 
Jubilejný 10. ročník družobného futbalového zápasu obci Pusté Sady – Zemianske Sady – Liptovská Osada PDF Tlačiť E-mail
 

V sobotu 6 . júla 2013 sa na futbalovom ihrisku v obci Pusté Sady uskutočnil jubilejný 10. ročník družobného futbalového zápasu Pusté Sady –Zemianske Sady - Liptovská Osada. Spriatelené obce odohrali 2 futbalové zápasy a to zápas starí páni Pusté Sady – Liptovská Osada s výsledkom 4:3 a zápas muži Pusté Sady – Liptovská Osada s výsledkom 1:4. Takže putovný pohár tentokrát poputuje do Liptovskej Osady.

Čítať celý článok...
 
Vianočný halový futbalový turnaj PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 22. 12. 2012 sa v telocvični ZŠ s MŠ v Liptovskej Osade konal halový futbalový turnaj, ktorý zorganizoval náš futbalový oddiel. Do turnaja sa celkovo prihlásilo šesť tímov. Každé mužstvo odohralo päť zápasov a prví traja boli ocenení pohárom a diplomom za umiestnenie.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12DopreduKoniec»

Stránka 2 z 2