Akcie Zumba
Pomoc v núdzi PDF Tlačiť E-mail

S nápadom pomôcť tancom tomu, kto to práve potrebuje prišiel inštruktor Zumby Marek Kasančík. Akcia: „ZUMBA-POMOC v NÚDZI“ sa uskutočnila v sobotu 4.februára 2012 ako 3-hodinový maratón a podporiť ju prišlo cez 30 nadšencov. Rodine Močilanovej, ktorá utrpela vážnu dopravnú nehodu, sa cez dobrovoľné vstupné tak odovzdala suma 1 130 Eur. Akcia s krásnou myšlienkou splnila svoj účel a všetkým v mene ZUMBY patrí obrovské ĎAKUJEM!

Čítať celý článok...
 
2. ročník Zumba maratón PDF Tlačiť E-mail

Nadšenie z tanca sa preukázalo aj na 2. ročníku ZUMBA MARATÓN, ktorý sa uskutočnil 29.4.2012 v skvelej zostave dobre naladených zúčastnených, vo výbornej atmosfére, super hudbe a pozitívnej energie. 3-hodinový maratón vydržalo v plnom tempe, eláne a s úsmevom na tvári dokončiť 22 cvičiacich. A tak šťastne spálených viac než 1 500 kalórií, sme mohli rýchlo doplniť....

Čítať celý článok...
 
Zumba maratón PDF Tlačiť E-mail
 
Super hudba, rýchla i relaxačná, výborná atmosféra, dobrá nálada a smiech a samozrejme tanečné prvky: salsa, lambada, kan-kan, twist, cha - cha, základný krok reggaeton, chôdza - merengue, výpady, úkroky i drepy ....toto všetko sprevádzalo príjemný ZUMBA MARATÓN 19. 6. 2011 v telocvični Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade, na ktorom sa zúčastnili asi 4 desiatky cvičeniek pod vedením cvičiteľky Aďky.

Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu1234DopreduKoniec»

Stránka 4 z 4