Home Lyžiarsky oddiel
Akcie lyžiarskeho oddielu
Lyžiarske preteky na Čepelke 2013 PDF Tlačiť E-mail
 
Aj napriek nevľúdnemu počasiu sa na sklonku februára v sobotu 23. 2. 2013, zišlo na lyžiarskom vleku Čepelka mnoho priaznivcov lyžiarskeho športu. Len tí najodvážnejší, s túžbou získať peknú športovú trofej, zabojovali o ňu na technicky pomerne náročnej slalomovej trati. A tak si každý overil svoje schopnosti, ale len najlepší vo svojich kategóriách sa mohli postaviť na stupeň víťazov.
Čítať celý článok...
 
Lyžiarske preteky - 19. február 2012 PDF Tlačiť E-mail
 
Dňa 19. 2. 2012 sa na Čepelke konala lyžiarska súťaž v slalome, ktorú organizoval Lyžiarsky oddiel Športového klubu "Liptovská Osada. Súťaže sa zúčastnili súťažiaci vo viacerých kategóriách, samozrejme nechýbal povzbudzujúci "dav", teplý čajík, fajné šišky, ako sa na fašiangy patrí a dôležitá bola dobrá nálada, ale aj počasie, ktoré našim organizátorom, suťažiacim i hosťom ako tak prialo.
Čítať celý článok...
 
Fotografické bonbóniky PDF Tlačiť E-mail
 
Zima 2011/ 2012 pre ktorú je charakteristická bohatá nádielka snehu a nízke teploty pripravila pre lyžiarov ma svahu Čepelka výborné podmienky na lyžovanie. Fotografie, ktorých autorom je Branislav Vierik zachytávajú výborný lyžiarsky svah s vynikajúcimi lyžiarskymi podmienkami.
Čítať celý článok...
 
Oprava vleku - 8. - 12. február 2010 PDF Tlačiť E-mail
 
Počas lyžovania vo februári 2010 došlo k poruche na vleku a lyžovanie ako sa zdalo, malo byť pozastavené až do ďalšej sezóny, ale aj napriek nepriaznivému počasiu sa podarilo vlekárom opraviť poškodený stĺp počas 1 týždňa, takže lyžovanie pokračovalo bez obmedzenia....
Čítať celý článok...
 
Lyžovačka na Čepelke - január - február 2010 PDF Tlačiť E-mail
 
Tento rok nám počasie zatiaľ praje aspoň z časti a to v posledný januárový a prvý februárový deň a aj keď sneh je veľmi premrznutý a ťažko sa upravuje, na svoje si prídu veľkí i malí lyžiari. Uvidíme, aké počasie bude naďalej, ale aj pár dní na krásne zasneženej Čepelke poteší.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12DopreduKoniec»

Stránka 1 z 2