Home Spoločné akcie
Spoločné akcie
Obecný športový deň 2016 PDF Tlačiť E-mail
V sobotu sme sa už po štvrtý krát stretli pri ZŠ, aby sme si zašportovali a prežili pekný sobotňajší deň. Ako prvá disciplína bola túra okolo Žiaru, ktorá trvá dve hodiny. Je to nie náročná túra, ale je treba sa dostať do nadmorskej výšky 1000 m, čo nie je zas až tak málo. Aj keď nás nebolo až tak veľa na túre ako po iné roky /celkovo 23/, splnili sme si všetko čo táto disciplína si žiada a tak sme si aj zaspievali ako vždy pesničku „Na Kráľovej holi“.
Čítať celý článok...
 
Turistický prechod Nová Hoľa - Zvolen - Bielo a Liptovská Osada PDF Tlačiť E-mail
 
V pondelok 29. 8. 2016 v deň osláv 72. výročia SNP sa zišli všetci nadšenci turistiky, ktorí si aj takouto formou uctili významný deň v histórii Slovenska. V spolupráci OŠK Tatran, Obecným úradom a Zväzom protifašistického odboja v Liptovskej Osade už po tretí krát zorganizovali pri tejto príležitosti prechod Nová Hoľa – Zvolen – Bielo - Liptovská Osada.
Čítať celý článok...
 
Jarná premena 2016 - chudnutie do plaviek PDF Tlačiť E-mail

chudnutie

Čítať celý článok...
 
Výročná členská schôdza - 12. 3. 2016 PDF Tlačiť E-mail
Tak ako každý rok aj tento rok v sobotu 12.3.2016 sa stretli naši športovci z OŠK Tatran na výročnej členskej schôdzi, aby si zhodnotili uplynulý rok, to aké športové výsledky dosiahli a čo všetko ich čaká v roku 2016. Jednotliví vedúci predniesli svoje správy o činnosti oddielov a vízie do novej sezóny roku 2016.
Čítať celý článok...
 
TRIOFIT PDF Tlačiť E-mail
Tri inštruktorky a päť rôznych fitness športov si mohli vyskúšať všetci, ktorí sa zúčastnili novej obecnej akcii TRIOFIT. Tancovalo sa, boxovalo, skákalo a posilňovalo, to všetko v jedno krásne sobotné popoludnie, ktoré patrilo len aeróbnemu športu. Prvky boli náročné aj menej náročné, "svalovica" poriadna, ale pocity úžasné. Už teraz sa organizátorky tešia na ďalší ročník.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec»

Stránka 2 z 5