Home Spoločné akcie
Spoločné akcie
Výročná členská schôdza - 8. marec 2014 PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 8.3.2014 sa konala VČS OŠK TATRAN na ktorej si športovci zhodnotili svoje úspechy a činnosť za minulý rok. VČ schôdze sa zúčastnilo celkovo 75 členov zo všetkých dvanástich oddielov OŠK TATRAN Liptovská Osada.
Čítať celý článok...
 
Vianočný turnaj v halovom futbale PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 21.12.2013 sa konal halový futbalový turnaj, ktorý zorganizoval futbalový oddiel pri OŠK Tatran Liptovská Osada. Turnaj sa uskutočnil v telocvični ZŠ s MŠ v L Osade. Bol to už druhý ročník a tak úroveň bola oproti vlaňajšku zas vyššia, trochu sa upravili pravidlá a tiež sa prihlásilo viac mužstiev, celkovo osem.
Čítať celý článok...
 
Obecný športový deň PDF Tlačiť E-mail
 
Sobota 27.7.2013 bola v našej obci plná športových aktivít a to vďaka ŠPORTOVÉMU DŇU, ktorý zorganizoval náš športový klub spolu s obcou. Cieľom tohto športového dňa bolo zapojiť do športových aktivít čo najväčší počet občanov, aby si mohli vyskúšať rôzne športové disciplíny, či už aeróbneho, silového, rýchlostného, ale aj technického charakteru.
Čítať celý článok...
 
Výročná členská schôdza OŠK TATRAN Liptovská Osada PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 16. februára sa v kultúrnom dome v Liptovskej Osade konala výročná členská schôdza Obecného športového klubu TATRAN. VČS sa zúčastnilo celkovo 80 členov zo všetkých klubov, ktoré sú zastrešené pod OŠK TATRAN. Na schôdzi boli členovia informovaní o celoročnej činnosti celého športového klubu a tiež o pripravovaných akciách na rok 2013.

Čítať celý článok...
 
Novoročný turistický prechod 2013 PDF Tlačiť E-mail
 
Dňa 1. 1. 2013 sa uskutočnil už 4.ročník „Novoročného prechodu“ nadšencov a obdivovateľov našej krásnej prírody cez Zvolen – Donovaly – Bielo – Liptovská Osada. Výhľad bol v tento deň nádherný, v pozadí fotografií sa môžete pokochať pohľadom na Kriváň aj z domu, v teplúčku svojej izby.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec»

Stránka 4 z 5