Home Spoločné akcie
Spoločné akcie
Výstup na Zvolen a prechod do Bieleho PDF Tlačiť E-mail
 
Už po druhýkrát sa uskutočnil prechod zo Zvolena do Bieleho, ktorý organizuje OŠK Tatran v spolupráci s OÚ Liptovská Osada a to pri príležitosti výročia SNP. Aj tento rok nám prialo počasie, tak prechod bol zároveň aj s krásnym výhľadom na Veľkú Fatru a Nízke Tatry, ktoré boli ako rozprestreté na dlani.
Čítať celý článok...
 
Obecný športový deň 2015 PDF Tlačiť E-mail
Obecný športový klub Tatran Liptovská Osada zorganizoval 25. júla 2015 3. ročník športového dňa, ktorý sa ako obvykle začal turistickým pochodom na Žiar, ktorý trval 2 hodiny a zúčastnilo sa ho 45 turistov. Po návrate sa súťažilo v rôznych disciplínach, ktoré boli pripravené pre dospelých športovcov, ale aj malé deti. Počasie nám prialo až po dve posledné disciplíny a to beh a súťaž na bicykloch.
Čítať celý článok...
 
Výročná členská schôdza - 7. 3. 2015 PDF Tlačiť E-mail
V sobotu 7.3.2015 sa konala Výročná členská schôdza Obecného športového klubu Tatran, kde si športovci urobili bilanciu minulého roku v dosiahnutých športových výsledkoch. Schôdze sa zúčastnilo celkovo 80 športovcov z 12 oddielov, čo potvrdzuje, že šport v našej obci je dobre podchytený a je oň záujem, či už z rady mladých, ale aj starších. Tak ako každoročne aj tento rok boli vyhlásení a ocenení najlepší športovci roka 2014.
Čítať celý článok...
 
Hromadný turistický výstup na Zvolen PDF Tlačiť E-mail
Dňa 29. augusta 2014 sa v našej obci uskutočnil turistický pochod: Zvolen - Bielo - Liptovská Osada. Zúčastnilo sa ho 63 turistov. Bol nádherný deň, takže zo Zvolena a celej turistickej trasy bol aj krásny výhľad na našu majestátnu slovenskú prírodu. Pochod zvládli aj malé deti. Užívali sme si pohodu, radosť a úžasný pokoj, pretože sme sa neponáhľali a každý si túto túru vychutnal rovnako, ako kýšku u Róberta na salaši, ktorý jej nachystal našťastie dosť veľa.
Čítať celý článok...
 
Obecný športový deň - 26. júl 2014 PDF Tlačiť E-mail
 
Pripraviť sa, pozor, štart! Aj takéto povely odzneli na našom druhom športovom dni, ktorý sa konal dňa 26.7.2014 v našej obci. Deň sa začal turistickým pochodom na Žiar po obnovenom turistickom chodníku. Túra trvala 2 hodiny a zúčastnilo sa jej 55 turistov všetkých vekových kategórii. Po návrate sa v areáli základnej školy pokračovalo v jednotlivých disciplínach, v ktorých nešlo len o body, ale hlavne o pohodu, kopec dobrej nálady a smiechu.
Čítať celý článok...
 
«ZačiatokDozadu12345DopreduKoniec»

Stránka 3 z 5