Home Stolnotenisový oddiel Akcie stolnotenisového oddielu Veľkonočný turnaj - 1. ročník
Veľkonočný turnaj - 1. ročník PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu 23. 4. 2011 usporiadal stolnotenisový oddiel pri OŠK Liptovská Osada Veľkonočný turnaj v stolnom tenise. Turnaj sa uskutočnil v telocvični Základnej školy s materskou školou v Liptovskej Osade. Po dvojročnej prestávke si tak znovu záujemcovia o stolný tenis zmerali sily. Tento turnaj má v našej obci už dlhoročnú tradíciu.

Prvý Veľkonočný turnaj v stolnom tenise sa v našej obci uskutočnil v roku 1980. Potom sa konal v rokoch 1983, 1985, 1987, 1988, 1991 a 1996. V roku 2009 po dlhšej prestávke sa konal nultý ročník a tak tento rok sa začal datovať ako prvý ročník. Prihlásených do turnaja bolo celkovo 16 hráčov a súťažilo sa v dvoch kategóriách a to kategória žiaci a kategória muži.

V kategórii žiaci sa na 1. mieste umiestnil Matej Ulík, na 2. mieste sa umiestnil Jozef Frič, na 3. mieste sa umiestnil Dávid Glemba.

V kategórii muži sa na 1. mieste umiestnil Lukáš Málik, na 2. mieste sa umiestnil Jozef Veselovský, na 3. mieste sa umiestnil Juraj Dudáš.

Súboj o celkového víťaza zohrali prví traja z oboch kategórií. Z tohto súboja vzišiel celkový víťaz Veľkonočného turnaja, ktorý sa stal Lukáš Málik. Na druhom mieste skončil Jozef Veselovský a na treťom mieste Juraj Dudáš.

Podrobné výsledky veľkonočného turnaja