Home Futbalový oddiel Akcie futbalového oddielu Cyrilometodejský futbalový turnaj o pohár starostu – premiera nášho žiackeho mužstva
Cyrilometodejský futbalový turnaj o pohár starostu – premiera nášho žiackeho mužstva PDF Tlačiť E-mail
 
V sobotu sa konal futbalový turnaj o pohár starostu, ktorý sa pravidelne robí medzi štyrmi susediacimi obcami a to L Osadou, L Lúžnou, L Revúcami a B Potokom Tento rok zorganizovanie turnaja pripadlo na obec Liptovské Revúce a tak v sobotu v dopoludňajších hodinách naše mužstvo dospelých odcestovalo do L Revúc, aby zabojovali o pohár starostu L Revúc.

Úvodný zápas im pripadol odohrať s L Lúžnou, ktorý sa zo začiatku celkom dobre vyvíjal, kedy naši vyhrávali 1:0, no nakoniec to naši neudržali a tak zápas skončil 3:1 v prospech L Lúžnej. V odpoludňajších hodinách teda sa hralo o tretie miesto a to s B Potokom, kde naši zabojovali a zdolali súpera 4:2. Víťazom tohto turnaja sa stali L Revúce a tak pohár ostal nakoniec doma. Po úvodných zápasoch si zahrali medzi sebou aj naši žiaci proti žiakom z L Revúc. Naše žiacke mužstvo sa zatiaľ len formuje, ale chlapci majú chuť hrať a tak sme ich prihlásili aj do žiackej súťaže LFZ. Zápas síce nakoniec skončil 8:1 pre žiakov z L Revúc, ale naši chlapci ukázali že majú chuť hrať a tak veríme že postupne sa do toho dostanú a bude radosť sa chodiť na ich zápasy pozerať.